Hrvatski

Use the drop-down filters below to sort the activities based on language, participant age, group size, EQ area, and SDG.

 

Clear all
Alebrije i ja

Alebrije i ja

Na ovoj radionici, upoznat ćete posebna bića iz meksičke folklorne tradicije i promotriti životinje
svijeta- To će vam pomoći pronaći kvalitete unutar sebe koje može razvijati da biste pomogli u
aktivnostima vezanim uz klimatske promjene

Koje su vaše unutranje posebne jake strane? Što imate zajedničko sa moćnim stvorenjima?
Iskušajte ovu umjetničku aktivnost i podijelite svoje moći da bi pomogli sa klimatskim pitanjima.

Read more
Emocionalni Ledenjak

Emocionalni Ledenjak

Zamislite ledenjak; ono što se može vidjeti iznad površine oceana samo je mali dio cjeline. Nacrtajte ledenjak osjećaja kako biste istražili vidljive i skrivene dijelove svojih misli, osjećaja i djela.

Read more
EmoSpajanje

EmoSpajanje

U ovoj radionici ti i tvoj partner ili grupa igrat ćete Emokarte igru spajanja. Cilj je osvojiti što više parova moguće … i naučiti nove riječi koje opisuju osjećaje!

Read more
Krugovi Pripadnosti

Krugovi Pripadnosti

Imati osjećaj pripadnosti ne mora biti apstraktno – možemo izbrojati skupine ljudi kojima pripadamo i imenovati ljude s kojima se osjećamo voljeno.

Read more
Osjećaji imaju poruke

Osjećaji imaju poruke

U ovom dijelu, povezat ćete poruke i signale svake emocije s osjećajem. Svaki osjećaj ima signal i poruku koju želi podijeliti s nama.

Read more
Pizza Ciljeva

Pizza Ciljeva

Postavljanje ciljeva je dokazan način kako ohrabriti ljude i pomoći da postignu (svoj vlastiti pojam) uspjeha. Ovaj će zadatak djeci pokazati zabavan (i ukusan) način postavljanja ciljeva i kako ići korak po korak prema ostvarenju tih ciljeva.

Read more
Semafor

Semafor

No ovoj pastaji vježbat ćete kako se smiriti koristeći ,,semfor”.

Read more
Stvaralačka postaja na otvorenom

Stvaralačka postaja na otvorenom

Priroda je savršeno mjesto gdje možemo postati svjesni svih ljepota koje nas okružuju. Ali moramo znati zastati ako želimo spoznati ljepotu. Jednom kada shvatimo njene ljepote, možemo od nje stvarati umjetnost. Što nam pomaže cijeniti male stvari koje nas svakodnevno okružuju?

Read more
Zahvalna pošta

Zahvalna pošta

Vježbati zahvalnost je povezano s dobrobiti; kako možemo učiti našu djecu da odrastaju sa “stavom zahvalnosti“? U ovoj radionici djeca (i odrasli!) će izraditi umjetničko djelo za što su zahvalni, a onda će to djelo poslati nekome koga vole.

Read more