Paketa Fillestare

Nëse ky është POP-UP festivali juaj i parë, filloni këtu.

Lista e detyrave, Festivali POP-UP

Në faqet vijuese do të mund të gjeni detaje të cilat do t’ju ndihmojnë për të kuptuar sesi mund ta organizoni festivalin tuaj ;përsa i përket skuadrës që do të zgjidhni,kini parasysh se çfarë detyrash do të duhet të realizohen gjatë organizimit të festivalit në mënyrë që të mund të përshtasni dhe individët përkatës.:

 

 1. Vendosni se kë do të ftoni dhe se ku do ta organizoni.
 2. I ftoni pjesëmarrësit të vijnë (Shihni se Kë ju duhet të Ftoni& Si:më poshtë). Sigurohuni që të pyesni njerëzit që të marrin anketën para-POP-UP: 6sec.org/popup/pre/shqip
 3. Vendosni për “paketat” që do të përdorni në festivalin tuaj.
 4. Printojini ato, së bashku me materialet specifike përkatëse për secilën prej tyre.
 5. Vendosni për “zbukurime” apo përgatitje shtesë si: muzika, ushqimi, stolisje (nëse ka) dhe gjejini e në vijim i rregulloni apo shpërndani sipas planit përkatës.
 6. Lexojini udhëzimet e secilës prej “paketave” dhe ndoshta mund edhe t’i vini disa në praktikë, në mënyrë që të mund të ndihmoni më lehtë njërëzit gjatë festivalit, nëse do të kenë pyetje apo paqartësi.
 7. Filloni të “ngrini” stendat, të cilat lidhen përkatësisht me gjtisecilën prej “paketatave”.Çdo “stacion” do të jetë i barazvlefshëm me një “paketë”.
 8. I uroni mirëseardhjen pjesëmarrësve kur të vijnë (mos harroni etiketat me emra!). Eksploroni, luani dhe mësoni së bashku me pjesëmarrësit gjatë aktivitetit.
 9. Mblidhini materialet e pastroni pas përfundimit të eventit.
 10. Dërgoni një Faleminderit pjesëmarrësve me post-sondazhin: 6sec.org/popup/post/shqip
  Plus ndani fotot dhe shënimet tuaja në rrjetet sociale me #EQPOPUP për t’u bashkuar në festën global

A e dini tashmë se çfarë ju duhet të bëni?

Klikoni në butonin në vijim për të ndërtuar festivalin tuaj duke parë të gjitha pjesët e Festivalit POP-UP

Activities – Aktivitete 

Decorations – Dekorime

Promotional Materials – Materiale Promocionale

Top 5 Activities – 5 Top Aktivitetet