Give Yourself

Clear all
Pizza Cilj

Pizza Cilj

Postavljanje ciljeva dokazano osnažuje ljude i pomaže im da postignu (prema sopstvenom mišljenju) uspjeh. Ova aktivnost će na zabavan (i ukusan!) način pokazati djeci kako da postave ciljeve te preduzmu aktivnosti da ih ostvare.

Read more
Pizza Ciljeva

Pizza Ciljeva

Postavljanje ciljeva je dokazan način kako ohrabriti ljude i pomoći da postignu (svoj vlastiti pojam) uspjeha. Ovaj će zadatak djeci pokazati zabavan (i ukusan) način postavljanja ciljeva i kako ići korak po korak prema ostvarenju tih ciljeva.

Read more
Pizza Matlamat

Pizza Matlamat

Penetapan matlamat terbukti dapat memperkasakan seseorang dan membantu mereka mencapai kejayaan (mengikut definisi mereka). Aktiviti ini akan menunjukkan kanak-kanak cara yang seronok (dan sedap!) untuk menetapkan matlamat dan langkah-langkah yang diambil dalam mencapai impian.

Read more
Posta mirënjohëse

Posta mirënjohëse

Të qënurit mirënjohës lidhet me shumë benefite, si mund t’i mësojmë fëmijëve tanë të jenë mirënjohës? Në këtë ushtrim, fëmijët (dhe të rriturit) do të shprehin nëpërmjet artit atë se për çfarë ndihen mirënjohës dhe më pas do t’ja dërgojnë krijimin e tyre një personi të dashur.

Read more
Poverty Scramble

Poverty Scramble

In this activity, they will distribute the wealth and power of the world among themselves. This wealth is represented by the pile of beans on the table.

Read more
Sbagliato o Diverso

Sbagliato o Diverso

In questa postazione potrai riflettere sul fatto che un’idea possa essere SBAGLIATA o DIVERSA e su quale sia la tua reazione rispetto a queste parole.

Read more
Storia Stop

Storia Stop

A questa postazione, leggerete insieme una storia, fermandovi sui momenti chiave per parlare di cosa pensa e come si sente il protagonista.

Read more
Story Stop

Story Stop

At this station you’ll read a story together, stopping at key moments in the story to talk about thoughts and feelings of the character.

Read more
Story Stop (Română)

Story Stop (Română)

În cadrul acestei activități vi se va citi o poveste, în care vă veți opri la momentele cheie pentru a discuta despre gândurile și sentimentele personajelor

Read more
Synimet Fluturuese

Synimet Fluturuese

Në këtë aktivitet, do të informoheni lidhur me synimet e zhvillimit të qëndrueshëm (SDG) dhe do të reflektoni për nisma apo aksione, ndërmarrja e së cilave do të ndihmojë në mbështetjen tek realizoni njëkohësisht edhe një “avion” për të ndarë me të tjerët .

Read more
To μετάλλιο της Φιλίας

To μετάλλιο της Φιλίας

Σ’αυτόν τον σταθμό θα εξασκηθείς στο να δείχνεις την
εκτίμησή σου για τον άλλον και θα συνεισφέρεις στο να αισθάνονται καλά οι άλλοι με τον εαυτό τους.

Read more
Vänskapsmedaljen

Vänskapsmedaljen

På den här stationen lär vi oss att visa uppskattning för varandra, och att bidra med att andra tänker bra om sig själva.

Read more
Wish Chain

Wish Chain

What’s a wish or goal you have for the future? At this station, you’ll add to the “Wish Chain” and think of a step to move forward.

Read more
Zahvalna pošta

Zahvalna pošta

Vježbati zahvalnost je povezano s dobrobiti; kako možemo učiti našu djecu da odrastaju sa “stavom zahvalnosti“? U ovoj radionici djeca (i odrasli!) će izraditi umjetničko djelo za što su zahvalni, a onda će to djelo poslati nekome koga vole.

Read more
Zahvalna pošta

Zahvalna pošta

Praktikovanje pokazivanja zahvalnosti višestruko je korisno; kako da naučimo svoju djecu da odrastu sa ,,stavom zahvalnosti’’? U ovoj aktivnosti, djeca (i odrasli!) će kreativno prikazati na čemu su zahvalni, a zatim će svoj rad poslati nekoj voljenoj osobi.

Read more
Zinxhiri i Dëshirave

Zinxhiri i Dëshirave

Cfare deshire ose synimi keni per te ardhmen? Ne kete situate, ju do te shtoni tek ‘’Zinxhiri i Deshirave’’ nje qellim dhe do te mendoni nje hap per te ecur para.

Read more
Zωηρά φιλαράκια χρωμοσελίδες

Zωηρά φιλαράκια χρωμοσελίδες

Σ’αυτόν τον σταθμό θα διαλέξεις ένα σχέδιο με τα ζωηρά φιλαράκια για να το χρωματίσεις και σκέψου για τα συναισθή ατα σ’αυτή τη ζωγραφιά

Read more