17 - Partnerships for the Goals

Clear all
Igaz Barátság Receptjét

Igaz Barátság Receptjét

Gondolj a kedvenc ételedre. Ahhoz, hogy ezt elkészítsük, egy receptet követhetünk. Milyen hozzávalókra van szükségünk? Ma a jó kapcsolatokhoz szükséges hozzávalók segítségével összeállítjuk az Igaz Barátság Receptjét.

Read more
La medaglia dell’amicizia

Médaille de l’amitié

Dans ce stand, vous allez montrer votre gratitude les uns les autres et vous
contribuerez à ce que les autres se sentent bien dans leur peau

Read more
Mục Tiêu Vút Bay

Mục Tiêu Vút Bay

Trong hoạt động này, bạn sẽ học về những mục tiêu phát triển bền vững và suy nghĩ về hành động mà bạn có thể thực hiện để hỗ trợ họ trong khi thực hiện những đồ đồ thủ công có thể chia sẻ được.

Read more
Mục Tiêu Vút Bay

Obiettivi Volanti

In questa attività imparerai a conoscere gli Obiettivi di Sviluppo Sostenibile e penserai a quali azioni puoi intraprendere per fare la tua parte mentre crei un lavoretto artigianale.

Read more
Mục Tiêu Vút Bay

Objetivos Voladores

En esta actividad aprenderán sobre las metas de desarrollo sustentable y a pensar qué puedes hacer para ayudar mientras realizas una manualidad para compartir.

Read more
La medaglia dell’amicizia

Pingat persahabatan

Di stesen ini, anda berlatih untuk menunjukkan penghargaan sesama sendiri dan membuat orang lain berasa istimewa.

Read more
Posta mirënjohëse

Posta mirënjohëse

Të qënurit mirënjohës lidhet me shumë benefite, si mund t’i mësojmë fëmijëve tanë të jenë mirënjohës? Në këtë ushtrim, fëmijët (dhe të rriturit) do të shprehin nëpërmjet artit atë se për çfarë ndihen mirënjohës dhe më pas do t’ja dërgojnë krijimin e tyre një personi të dashur.

Read more
Io Sono Unico

Sou único

Nesta estação, os participantes farão um desenho deles próprios e outro de seu meu melhor amigo (a).

Read more
Io Sono Unico

Sunt unic

În cadrul acestei activități veți desena un portret al dumneavoastră și unul al celui mai bun prieten.

Read more
Mục Tiêu Vút Bay

Synimet Fluturuese

Në këtë aktivitet, do të informoheni lidhur me synimet e zhvillimit të qëndrueshëm (SDG) dhe do të reflektoni për nisma apo aksione, ndërmarrja e së cilave do të ndihmojë në mbështetjen tek realizoni njëkohësisht edhe një “avion” për të ndarë me të tjerët .

Read more
La medaglia dell’amicizia

To μετάλλιο της Φιλίας

Σ’αυτόν τον σταθμό θα εξασκηθείς στο να δείχνεις την
εκτίμησή σου για τον άλλον και θα συνεισφέρεις στο να αισθάνονται καλά οι άλλοι με τον εαυτό τους.

Read more