3+

Clear all
E Gabuar apo Ndryshe

E Gabuar apo Ndryshe

Këtu do të marrim në konsideratë faktin nëse një ide është E GABUAR apo NDRYSHE dhe sesi ju ndiheni në lidhje me dy fjalët e sipërpërmendura.

Read more
Egyedi vagyok

Egyedi vagyok

Ennél az állomásnál a résztvevők egy képet rajzolnak magukról és a legjobb barátjukról.

Read more
Emocionalni Ledenjak

Emocionalni Ledenjak

Zamislite ledenjak; ono što se može vidjeti iznad površine oceana samo je mali dio cjeline. Nacrtajte ledenjak osjećaja kako biste istražili vidljive i skrivene dijelove svojih misli, osjećaja i djela.

Read more
Emocionmetër

Emocionmetër

Tek Six Seconds, themi që, “emocionet drejtojnë njerëzit dhe njerëzit drejtojnë performancën .” Ja tek e keni një ushtrim të shpejtë, i cili do t’ju ndihmojë për të kuptuar nëse dhe si kjo funksionon.

Read more
Emocionmetër

Emocionómetro

Cree un “velocímetro de la emoción” para explorar la intensidad de los sentimientos – crecer el vocabulario emocioal para aumentar la comprensión de sí mismo y los demás.

Read more
EmoLidhje

EmoLidhje

Sfidoni miqtë tuaj në një lojë përputhjesh me kartat emocionale, zgjeroni fjalorin tuaj të emocioneve dhe argëtohuni!

Read more
EmoLidhje

EmoMatch

Challenge your friends to a matching game of emotion cards, expand your emotion vocabulary and have fun!

Read more
EmoLidhje

EmoMatch ( български )

Предизвикайте приятелите си на игра с емоционалните карти. Разширете емоционалния си речник.. и разбира се…забавлявайте се!

Read more