3+

Clear all
Festa e marrëdhënieve të mëdha

Festa e marrëdhënieve të mëdha

Mendoni për ushqimin tuaj të preferuar. Për ta përgatitur këtë pjatë, mund të ndjekim një recetë. Kush janë disa nga ingredientët që na duhen? Sot, duke përdorur ingredientë marrëdhëniesh, ne do të krijojmë nje Recetë për Marrëdhënie të Shkëlqyera.

Read more
Friendship Medal

Friendship Medal

At this station, you’ll practice showing appreciation of each other and contribute to others feeling good about themselves.

Read more
Frymëmarrja e Dallgëve

Frymëmarrja e Dallgëve

Këtu të rriturit dhe të vegjëlit do të krijojnë dallgë ndjenjash dhe do t’i qetësojnë ato gradualisht nëpërmjet frymëmarrjeve të thella dhe të ngadalta.

Read more
Gender Line

Gender Line

What makes someone honest, caring, kind or brave? Are these qualities reserved for some people but not others? In this activity, children sort qualities by gender and have discussions about gender stereotypes.

Read more
Gentile o Scortese

Gentile o Scortese

La Gentilezza può essere qualcosa di più profondo che dire “per favore” e “grazie”. Alle volte, quando le azioni vengono fraintese, può generarsi confusione. Come possiamo mostrarci gentili? Come possiamo fare in modo che le nostre buone intenzioni verso gli altri siano chiare?

Read more
Glitter Handshake

Glitter Handshake

Taking care of yourself helps us take care of other people. One of the easiest ways to prevent the spread of bacteria is washing your hands.

Read more
Goal Pizza

Goal Pizza

Setting Goals is a proven way to empower people and help them achieve (their own definition of) success. This activity will shows kids a fun (and yummy!) way to set goals and take action steps toward reaching them.

Read more
Goal Pizza (Español)

Goal Pizza (Español)

Establecer objetivos es una manera comprobada de empoderar a las personas y ayudarlas a alcanzar el éxito (en la concepción que cada uno tiene del mismo). Esta actividad mostrará a los niños una manera divertida (y deliciosa) para establecer objetivos y tomar acción para alcanzarlos.

Read more
Gozba sjajne veze

Gozba sjajne veze

Zamislite svoj omiljeni obrok. Da bismo napravili ovaj obrok trebali bismo slijediti recept. Koji su nam sastojci potrebni? Danas ćemo pomoću ,,sastojaka’’ za veze, osmisliti Recept za dobre veze.

Read more
Grateful Mail

Grateful Mail

Practicing gratitude is linked with so many benefits, how can we teach our children to grow up with an “attitude of gratitude”? In this activity, kids (and adults!) will make art about what they are grateful for, then they will send the art to someone they love.

Read more
Gratitudine in Consegna

Gratitudine in Consegna

Allenare la gratitudine porta molti benefici; come possiamo migliorare la nostra “attitudine ad essere grati”? In questa attività, i ragazzi (e gli adulti!) faranno un lavoro artistico ispirandosi a cose per cui sono grati, quindi consegneranno la loro creazione ad una persona importante per loro.

Read more
Hapësira e Inovatorit

Hapësira e Inovatorit

Në këtë aktivitet, fëmijët do të flasin për shembuj të krijuesve të shkëlqyeshëm. Pastaj identifikoni gjëra dhe vende të caktuara që i ndihmojnë ata të bëhen krijues. Ata do të përdorin brendesine dhe imagjinatën e tyre për të krijuar një hapësirë ​​ideale inovacioni për veten e tyre përmes vizatimit.

Read more
HeartMath Get in Sync

HeartMath Get in Sync

We are now going to learn a simple tool that helps with problem solving. By learning to get more in sync–when we are functioning at our best – our thinking brain is more active than our reactive brain–we can more easily come up with possible solutions. To begin with, choose a small or modest-sized problem or issue. It does take practice to become good at this skill.

Read more
Hópar sem við tilheyrum

Hópar sem við tilheyrum

Að finnst við vera hluti af hópi þarf ekki að vera áþreifanlegt — við getum talið þá hópa sem við tilheyrum og við getum nefnt þau á nafn sem þykir vænt um okkur.

Read more
Hunger Marionette

Hunger Marionette

In this activity, children will make their own puppet show using homemade marionettes to explore different situations around hunger and sharing food.

Read more