Choose Yourself

Rrathët e Përkatësisë

Rrathët e Përkatësisë

Të kuptuarit e përkatësisë nuk duhet të jetë abstrakte – ne mund të llogarisim numrin e grupeve që i përkasim dhe mund të emërojmë njerëzit me të cilët ndihemi të dashur.

Read more
Saludo Brillante

Saludo Brillante

Cuidar de uno mismo nos ayuda a cuidar de los demás. Una de las maneras más sencillas de prevenir el esparcir bacterias es lavarse las manos adecuadamente.

Read more
Semafor

Semafor

No ovoj pastaji vježbat ćete kako se smiriti koristeći ,,semfor”.

Read more
Semafor

Semafori

Ne kete stacion ju do te praktikoni se si te qetesoheni duke perdorur ‘Driten e Semaforit’

Read more
Semafor

Semaforo

A questa postazione, ti allenerai a calmarti usando il “Semaforo”.

Read more
Sentimientos sobre el Cambio Climático

Sentimientos sobre el Cambio Climático

Actualmente nos sentimos sumamente preocupados por el Cambio Climático. Se han presentado muchos eventos inquietantes como tormentas, inundaciones, incendios, sequías y ondas de calor. ¿Cómo te sientes sobre este tema? ¿Qué acciones puedes tomar para ayudar? En esta actividad, los niños crearán un póster de cambio climático, y pondrán sus sentimientos en acción para contribuir con cambios positivos.

Read more
Situaciones TFA

Situaciones TFA

Explore cómo usualmente piensa, siente y actúa … y encuentre más opciones de cómo pensar, sentir y actuar en el futuro

Read more
Situaciones TFA

Situatat Mendo-Ndjej-Vepro

Eksploroni se si zakonisht mendoni, ndjeheni apo veproni… dhe gjeni me shume zgjidhje se mund te mendoni, ndjeni apo veproni ne te ardhmen.

Read more
Saludo Brillante

Stretta di Mano Glitterata

Prenderci cura di noi stessi aiuta a prenderci cura degli altri. Uno dei modi più semplici per prevenire la diffusione dei batteri è lavarsi le mani.

Read more
Të Sjellshëm ose Pasjellshëm

Të Sjellshëm ose Pasjellshëm

Mirësia mund të jetë më e thellë dhe kuptimplotë se fjala “të lutem” apo “faleminderit”.Por shpeshherë mund të ndihemi konfuzë nëse/kur veprimet tona keqkuptohen.Si mund të tregojmë mirësi? Si mund t’i shprehim qartë qëllimet tona për të bërë mirë apo ndihmuar të tjerët?

Read more

Tech Attack

Technology has changed our lives, but is it good for developing brains? In this quick card game, kids learn more about how technology is specially designed to appeal to Brain Drivers. As kids learn more about themselves, they can evaluate their feelings about tech to make better decisions about its role and how to use it.

Read more
Situaciones TFA

TFA Situations

Explore how you usually think, feel, and act… and find more choices of how you could think, feel, and act in the future.

Read more
Situaciones TFA

TFA 情景卡片

探索你通常是如何思考、感受和行动。。。并且让你将来在如何思考、感受和行动 的可能性上,找到更多选择。

Read more