Pairs

Clear all
Pizza Ciljeva

Pizza Ciljeva

Postavljanje ciljeva je dokazan način kako ohrabriti ljude i pomoći da postignu (svoj vlastiti pojam) uspjeha. Ovaj će zadatak djeci pokazati zabavan (i ukusan) način postavljanja ciljeva i kako ići korak po korak prema ostvarenju tih ciljeva.

Read more
Pizza Ciljeva

Pizza Matlamat

Penetapan matlamat terbukti dapat memperkasakan seseorang dan membantu mereka mencapai kejayaan (mengikut definisi mereka). Aktiviti ini akan menunjukkan kanak-kanak cara yang seronok (dan sedap!) untuk menetapkan matlamat dan langkah-langkah yang diambil dalam mencapai impian.

Read more
Posta mirënjohëse

Posta mirënjohëse

Të qënurit mirënjohës lidhet me shumë benefite, si mund t’i mësojmë fëmijëve tanë të jenë mirënjohës? Në këtë ushtrim, fëmijët (dhe të rriturit) do të shprehin nëpërmjet artit atë se për çfarë ndihen mirënjohës dhe më pas do t’ja dërgojnë krijimin e tyre një personi të dashur.

Read more
Postazione all’Aperto

Postazione all’Aperto

L’aria aperta è il luogo perfetto per diventare consapevoli della bellezza che ci circonda. Ma occorre imparare a rallentare per vedere veramente la bellezza. Una volta che ci rendiamo conto della bellezza, possiamo anche realizzare un’opera d’arte! Che cosa ci aiuta ad apprezzare le piccole cose che ci circondano ogni giorno?

Read more
Potrivirea emoțiilor

Potrivirea emoțiilor

În cadrul acestei activități, dumneavoastră și partenerul dumneavoastră vă veți juca împreună jocul: potrivirea cardurilor cu emoții. Obiectivul este acela de a identifica cât mai multe emoții…și de a învăța cuvinte noi ce exprimă emoțiile.

Read more
Priklausymo grupėms apskritimai

Priklausymo grupėms apskritimai

Priklausymo kitiems, grupėms jausmas nebūtinai turi būti abstraktus – mes galime suskaičiuoti grupes, kurioms priklausome ir galime įvardinti žmones, su kuriais būdami jaučiamės mylimi, svarbūs.

Read more
Qëllimet e Emocionit

Qëllimet e Emocionit

Në “Six Seconds”, ne themi “emocionet i nxisin njerëzit dhe njerëzit nxisin performancën. Në këtë aktivitet, do ta provojmë nëse kjo me të vërtetë funksion dhe si funksionon.

Read more
Relaciona el Mensaje

Relaciona el Mensaje

En esta estación relacionarán los “mensajes” y “señales” de cada emoción con un sentimiento. Cada sentimiento desea compartir con nosotros una señal y un mensaje conectados a él.

Read more
Priklausymo grupėms apskritimai

Rrathët e Përkatësisë

Të kuptuarit e përkatësisë nuk duhet të jetë abstrakte – ne mund të llogarisim numrin e grupeve që i përkasim dhe mund të emërojmë njerëzit me të cilët ndihemi të dashur.

Read more
Sbagliato o Diverso

Sbagliato o Diverso

In questa postazione potrai riflettere sul fatto che un’idea possa essere SBAGLIATA o DIVERSA e su quale sia la tua reazione rispetto a queste parole.

Read more
Semafor

Semafor

No ovoj pastaji vježbat ćete kako se smiriti koristeći ,,semfor”.

Read more
Semafor

Semafori

Ne kete stacion ju do te praktikoni se si te qetesoheni duke perdorur ‘Driten e Semaforit’

Read more
Semafor

Semaforo

A questa postazione, ti allenerai a calmarti usando il “Semaforo”.

Read more
Situaciones TFA

Situaciones TFA

Explore cómo usualmente piensa, siente y actúa … y encuentre más opciones de cómo pensar, sentir y actuar en el futuro

Read more
Situaciones TFA

Situatat Mendo-Ndjej-Vepro

Eksploroni se si zakonisht mendoni, ndjeheni apo veproni… dhe gjeni me shume zgjidhje se mund te mendoni, ndjeni apo veproni ne te ardhmen.

Read more